Bij RVDS bieden onze ervaren ingenieurs kant-en-klare oplossingen voor de verplaatsing van machines en productielijnen bij industriële projecten. Wij bieden diensten aan zoals machinerevisie, montage en operationele diensten die zowel on en off-side worden uitgevoerd.
Details
Wij zijn gespecialiseerd in het kopen, verkopen en onderhouden van nieuwe en gebruikte metaalbewerkingsmachines en bijbehorende gereedschappen.
Details
Onze expertise op het gebied van service, engineering en precisiebewerking onderscheiden ons, waardoor wij uw ideale partner zijn voor al uw industriële behoeften.
Details

RVDS Groep

The way to get started is to quit talking and begin doing!

Rvds services is een toonaangevend industrieel servicebedrijf. Wij bieden uitgebreide machine revisie, assemblage, montage, projectmanagement en service aan klanten over de hele wereld. Onze expertise op het gebied van engineering en precisiebewerking onderscheiden ons, waardoor wij uw ideale partner zijn voor al uw industriële behoeften.

Niet alleen kunnen we helpen met de algemene werking van deze machines, maar ons team biedt ook technische probleemoplossende diensten om ervoor te zorgen dat uw machine goed werkt. Met RVDS Machinery aan uw zijde, zult u altijd met een gerust hart kunnen rusten in de wetenschap dat u over de meest betrouwbare machines beschikt voor uw engineeringprojecten.

Projecten

Our portfolio speaks better than words!

We provide strength in engineering!

Leg uw machines vandaag nog in vertrouwde handen bij RVDS - u zult er geen spijt van krijgen!

Machine verhuizing van A-Z

Als u voor RVDS kiest, kunt u erop vertrouwen dat uw project vlekkeloos en professioneel wordt afgerond - dankzij onze goed opgeleide professionals, die experts zijn in het realiseren van montage in nieuwe machine-installaties.

Project management

Bovendien kunnen wij zorgen voor projecttoezicht om het werk op schema te houden en een succesvolle afronding te garanderen. Voor superieure kwaliteit en een efficiënte uitvoering van uw industrieel project hoeft u niet verder te kijken dan RVDS - Uw industriële servicepartner

Veiligheid staat voorop

Beter nog, alle medewerkers van RVDS Services zijn VCA VOL en hebben hun veiligheid bewezen; ze beschikken over verschillende veiligheidscertificaten zoals een heftruckcertificaat, laswerk en mobiel kotterwerk waardoor u en alle klanten verzekerd zijn van een stabiele gezondheids- en veiligheidsomgeving. Daarenboven illustreert onze slogan 'Wij zijn sterk in het realiseren van montage in nieuwe machine-installaties' dat wij de capaciteiten hebben voor succes op elk project dat wij ondernemen.

Solid Works

Wij hebben uitgebreide ervaring in engineering dankzij het gebruik van Solid Works software, zodat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien tijdens het projectmanagement. Van begin tot eind kunt u er zeker van zijn dat uw machine wordt ontwikkeld met efficiëntie, nauwkeurigheid en een hoog niveau van kwaliteitscontrole.
0
%
CUSTOMER SATISFACTION
0
+
SPECIALISTS IN OUR TEAM
0
INDUSTRY AWARDS
0
+
SUCCESSFUL PROJECTS

Services

We love & know what we do!

A big business starts small!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Nulla a velit quis ex ornare rhoncus. Donec imperdiet risus justo, vel malesuada erat fermentum at. Morbi at laoreet mauris. Mauris lorem felis, gravida et vehicula congue, tempus vel justo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus velit quis ex ornare rhoncus.

Donec imperdiet risus justo, vel malesuada erat fermentum at. Morbi at laoreet mauris.

Free consultation!

+001 234 56 78

hello@dream-theme.com

Door de jaren heen

Met jaren gecombineerde ervaring in engineering en verhuisdiensten is RVDS een van de meest betrouwbare leveranciers voor de betreffende taak.

01

2011 – start RVDS Groep
Industrieel service bedrijf

02

Engineering

Ons team heeft de expertise en kennis om u te helpen met al uw wensen, of het nu gaat om de aan- of verkoop van machines, montage en demontage of transport.

03

Handel

Wij hebben ons bedrijf uitgebreid met machinehandel.  Gespecialiseerd in het kopen, verkopen en onderhouden van nieuwe en gebruikte metaalbewerkingsmachines en bijbehorende gereedschappen.

04

Internationaal opererend partner

Wij zijn uw internationaal opererende partner voor alles wat met metaalbewerkingsmachines te maken heeft.

We know how it works!

If the plan doesn’t work – change the plan, not the goal.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus velit quis ex ornare rhoncus. Donec imperdiet risus justo, vel malesuada erat fermentum at. Morbi at laoreet mauris. Mauris lorem felis, gravida et vehicula congue, tempus vel justo.

From our blog

Latest news & events

Seven Company

Let us improve your business!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus velit quis ex ornare rhoncus. Donec imperdiet risus justo, vel malesuada!

+001 234 56 78

hello@dream-theme.com