RVDS Machines

Wij weten dat precisie telt!

Wij zijn gespecialiseerd in het kopen, verkopen en onderhouden van nieuwe en gebruikte metaalbewerkingsmachines en bijbehorende gereedschappen.

Ons team heeft de expertise in machine ontmanteling, montage, programmering, transport, en in bedrijfstellen.

We beschikken over ons eigen serviced team en houden alles in eigen beheer.

Met RVDS Machinery aan uw zijde, zult u altijd met een gerust hart kunnen rusten in de wetenschap dat u over de meest betrouwbare machines beschikt.

Montage

Ons team is ervaren in het monteren van nieuwe machine-installaties. Wij gebruiken de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw machine goed wordt geïnstalleerd en correct functioneert. Wij bieden ook gecertificeerde lasdiensten om ervoor te zorgen dat uw machine veilig is.

Machine verhuizing

Uitgebreide ondersteuning voor uw machine en/ of productielijn verhuizing. Ons team van experts gebruikt gespecialiseerde hulpmiddelen en de nieuwste technologie om uw machines en uitrusting veilig te verwijderen en te vervoeren. Ons proces is efficiënt en betrouwbaar en helpt u tijd en geld te besparen

Veiligheid staat voorop

Alle medewerkers zijn VCA VOL en hebben hun veiligheid bewezen; ze beschikken over verschillende veiligheidscertificaten voor heftruck, laswerk en mobiel kotterwerk waardoor u en alle klanten verzekerd zijn van een stabiele gezondheids- en veiligheidsomgeving. Daarenboven illustreert onze slogan 'Wij zijn sterk in het realiseren van montage in nieuwe machine-installaties' dat wij de capaciteiten hebben voor succes op elk project dat wij ondernemen

Gereedschap

Wij beschikken over een breed scala aan gereedschappen en technologie om ervoor te zorgen dat uw machine of apparatuur op de juiste wijze wordt verplaatst, geïnstalleerd en onderhouden. Ons team van gecertificeerde lassers en ingenieurs zorgt ervoor dat uw installatie snel en nauwkeurig wordt uitgevoerd.

Projectbeheer on- en offside

Wij verzorgen het projectmanagement on- en offsite en verzorgen het hele proces van begin tot eind. Wij coördineren de totale organisatie, communicatie en projecttoezicht, zodat uw klus efficiënt en op tijd wordt geklaard. Wij streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen en ervoor te zorgen dat u een succesvolle verhuizing heeft.

Over ons

Rvds services is een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in de industrie en techniek. Wij hebben ons bedrijf uitgebreid met machinehandel en projectmanagement. Ons team heeft de expertise en kennis om u te helpen met al uw wensen, of het nu gaat om de aan- of verkoop van machines, montage en demontage of transport. Wij zijn uw internationaal opererende partner voor alles wat met metaalbewerkingsmachines te maken heeft.

Trusted by big machinery companies all over the world!

Leg uw machines vandaag nog in vertrouwde handen bij RVDS – u zult er geen spijt van krijgen!